Ez egy archívum. Így nézett ki az egyik legnagyobb magyar keresők­kel, keresőoptimalizálás­sal foglalkozó weboldal régebben. Az oldal aktuális állapota ide kattintva tekinthető meg.   Adatvédelmi nyilatkozat 

Honlap optimalizálás, kereső programok, Google

English summary   Kulcsszavaink valának: Keresőoptimalizálás, Keresőoldalak és Google! Az oldal az internetes keresőoldalakkal és a velük kapcsolatos jelenségekkel foglalkozik, mint például a honlapok látogatottságának növelése és a hatékony keresés.

Kinek szól az oldal?: A Weboldalt megrendelő menedzsereknek, a Professzionális webmestereknek, az Oldalukat saját erőből építőknek illetve az Interneten gyakran kereső felhasználóknak. Az oldal a téma iránt érdeklődő Rendszeres látogatók számára is nyújt szolgáltatásokat.

Honlap optimalizálása

Kereső-optimalizálás lépésről lépésre

A Keresőoptimalizálás a weboldalak látogatottság-növelésének egyik, ma még kevéssé ismert módszere, mely elsősorban a Céltudatosan kereső felhasználók költséghatékony elérését teszi lehetővé. Kevesen tekintenek a keresőkre úgy, mint egyben weboldaluk hatékony és olcsó hirdetési médiumára, és még kevesebben vannak, akik látogatottság növelését nem a Keresőmarketing eszközeivel, hanem weboldaluk megfelelõ kialakításával és még néhány ezen az oldalon is bemutatott praktika bevetésével érik el.

Nemcsak azzal kell törődni, hogy az oldalak jól használhatóak legyenek az emberi látogatók számára, hanem a Keresőrobotok kedvében is kell járni: néhány egyszerű szabály szem előtt tartásával, a Keresőoldalak elvárásainak figyelembevételével meglepően sok látogatót vonzhatunk oldalunkra.

Kereső programok

Minden internethasználó számára érdekes kérdés lehet, hogy vajon melyik a legjobb keresõ. Erről és még egyéb érdekességekről esik szó a Keresők összehasonlítása fejezetben. A különböző keresőprogramok: Google, Yahoo!, az Egyéb kereső programok, a Metakeresők fontosságuknak megfelelően kerülnek bemutatásra, elsõsorban azokra a szempontokra fokuszálva melyek a honlap látogatottság-növelése szempontjából hasznosak lehetnek.

Google

A Google a legfontosabb kereső program a webmesterek és az internetezők számára egyaránt. A klasszikus keresésen kívül még számtalan egyéb szolgáltatást nyújt. Adatbázisát is sokan használják akár a Google Web API nyújtotta lehetőségeken keresztül kutatásokra, cikkírásra, és számos egyéb, szórakoztató Online szolgáltatás létrehozására.

>>> Tartalomjegyzék

 

Státusz

Az oldalt 2004 novemberi indulása óta folyamatosan bővítem, fejlesztem. Hetente biztosan változik, de sokszor akár naponta is. Az Oldaltörténet oldalán bõvebben is olvashatsz errõl. Jelenleg a tartalmi részeket dolgozom ki, ezért az oldal még nem a keresõ-optimalizálás mintapéldája. Sajnos a tárhelyszolgáltatóm technikai problémái miatt az oldal kezelõfelülete visszaváltott angol nyelvûre, bizonytalan ideig.

Kapcsolat

látogass meg! http://innen.hu    ::    írj! enKUKACinnen.hu    ::    Vendégkönyv


 

Google

Egyéb kikötés hiányában a weblap felhasználásának feltételeit a Creative Commons Licensz szabályozza. | impresszum