Ez egy archívum. Így nézett ki az egyik legnagyobb magyar keresők­kel, keresőoptimalizálás­sal foglalkozó weboldal régebben. Az oldal aktuális állapota ide kattintva tekinthető meg.   Adatvédelmi nyilatkozat


Webni! Webni!

Kulcsszavaink valának: Kereső-optimalizálás és Keresés és [Google]? !

Kereső-optimalizálás

Kereső-optimalizálás definíciója, Kereső-optimalizálás lépésről lépésre

Nemcsak azzal kell törődni, hogy az oldalak jól használhatóak legyenek az emberi látogatók számára, hanem a Keresőrobotok kedvében is kell járnunk: így néhány egyszerű szabály szem előtt tartásával sok látogatót vonzhatunk oldalunkra. Mindehhez ismerni kell a Keresőoldalak (fejlesztőinek) ízlését. Leginkább arra kell odafigyelni, hogy Mit szeret a Google?

Keresés

Melyik a Legjobb kereső program? Milyen Egyéb keresők-et érdemes még számításba venni?

Google

A [Google]? a legfontosabb kereső program a webmesterek és az internetezők számára egyaránt. A klasszikus keresésen kívül még számtalan szolgáltatást nyújt, és nem utolsósorban adatbázisát is sokan használják akár a [Google API]? nyújtotta lehetőségeken keresztül kutatásokra, cikkírásra, és számos egyéb szórakoztató szolgáltatások létrehozására, mint például a Google Hejesírás.

Most szólj hozzá!

Minden oldalhoz hozzá lehet szólni, és én igyekszem válaszolni rá. Arra kérlek, hogy segíts jobbá tenni az oldalt Észrevételekkel, illetve írd meg, hogy Miről olvasnál még?

látogass meg! http://innen.hu    ::    írj! enKUKACinnen.hu

subtopics: